torsdag 22 maj 2008

Paranoida småbarnsföräldrar

Nu får det väl fan ta och räcka. Bornerade föräldrar förläser sig på kvällspressens skräckhistorier och bankar skiten ur oskyldiga konstnärer så fort tillfälle ges. Man kan inte gå runt och tro att alla som tar bilder är potentiella barnamördare bara för att ett fåtal extremfall fått onödigt mycket exponering i media. Det är lite som att undvika att dricka vatten för att en kvinna dog av det under ett maratonlopp. Get a grip, motherfuckers.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Själv skulle jag väl blivit upprörd för att en typ jag inte känner har konversationer med mina barn när jag tittar bort, men det är tamejfan inte fotona som är problemet. Klart ovärt att förbjuda. Rädsla leder till sjuka åsikter och beslut.

/Tinky

Rebecka sa...

Väl talat, Tinky. Jag skulle dock ge mina barn en reprimand för att de talar med okända gubbar innan jag började dela ut knogmackor.

Anonym sa...

jag håller fullständigt med. Lär barnen att inte prata med okända, och håll inte lägga absurda förbud på allt möjligt.

Rebecka sa...

Det är också ett tecken på hur konflikträdsla lätt kan slå över till sin extrema motsats. Istället för att i tid våga prata med sina barn om vad de inte bör göra, går man och slår på en total främling när det väl är för sent. Vart är världen på väg?