lördag 24 maj 2008

Magisk köttbulle med svamp

Så var vi inne på Maradona igen och dennes drogproblem. Den här gången är det Lennart Johansson som skriver biografi och ondgör sig över den magiska köttbullen. Personligen är jag för legalisering av doping inom idrott. Visst, det får långtgående konsekvenser för ungdomars syn på droger m m, men nu handlar det om underhållning för stunden. Vem minns inte Maradonas vilda utbrott när han nätat mot Grekland under VM 1994? Så mycket lösgjort raseri i dess allra renaste form är det sällan man får nöjet att se hos odopade svennar. Samtidigt skulle det kunna rädda sporter som cykling och längdskidåkning om man visste att alla tävlade på lika villkor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

En legalisering av doping kommer bli idrottens död! Fan tänk lite!

Anonym sa...

Tror inte heller du vet vad du snackar om.

Anders444 sa...

Patetiskt av Johansson!

Att komma med såna uttalelser om vår tids største ær oværdigt en før øvrigt stor fotbolls ledare.
Fifa med Maradona mobbare nr1 Sepp Blatter i spetsen hade ju redan bestæmt att priset før den bæsta någonsin skulle gå till Pele.
Skulle då Diego komma dit och sitta dær och le som en jævla fåne? hahaha Nær sen Maradona vann fifas internet omrøstning øverlægset så gav dom han ett pris också før att rædda sitt ansikte och komma undan all kritik. Lægg ner nu Lennart!

Rebecka sa...

Snacka om internationell storblogg: argentiske fartkulan Maradona kommenterar svensken Lennart Johansson med danska tecken!