måndag 2 juni 2008

Alkohol

...är en jävligt överskattad inspirationskälla. Kanske bakfylla funkar bättre?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har upptäckt en rätt obehaglig sak. Jag har gått över från snabba kolhydrater som tex pasta, ris och pommes frites till bland annat quinoa. Alla förståsigpåare snackar ju att vi ska äta stenåldersdiet, dvs magert kött, bär, frukter och frön. Röd qinoa är frön som rekommenderas av bla Fredrik Paulun och andra GI-kockar. Man kokar och äter det till mat. Jag har gjort detta ett tag nu men märkt av ett lite sårigt anus. Jag undersökte min avföring idag och det visade sig att alla frön ligger i avföringen helt osmälta! Dels undrar man ju hur det är med näringsintagen när fröna inte bryts ned alls och dels om det är särskilt nyttigt överhuvudtaget?! Ska jag varna mina kompisar som också gått över till röd quinoa? Dina tankar?

Ps. Jag har en bild på min avföring där man klart och tydligt ser fröna, vet dock inte hur jag ska posta den på din blogg? Ds.

torgust sa...

Woh! Dina insikter om alkohol redan vid så unga år bådar gott! Själv var jag 30+ innan jag så smått insåg att livet är för kort för att förångas i alkoholdimmor. Hommage till Doreen (21.30) och Björn Gustafsson, som redan vid unga år står upp för sin nykterism!
Börjar också ana att ditt hjärta trots allt sitter till vänster. 68 inlägg i maj. Jojo.

Rebecka sa...

Torgust, jag ämnar inte överge alkoholen helt, bara som blogginspiration. Apropå alkoholbruk så visst är jag vänster i själ och hjärta.

Karin Ch sa...

nej, för det blir man så styv i korken av. Skaparlustan som kommer efter en natts festande är farlig. Det blir mer "Stilblommor och grodor" än Yeats om man säger så.