fredag 29 maj 2009

Hitlers villiga hantlangare

Enligt rådande nördföreställning förlorar man automatiskt en debatt om man drar upp Hitler, men i det här fallet går det knappast att undvika. Som alla med någon form av allmänbildning vet, var Nazityskland först ut i världen med uttalat djurvänlig lagstiftning. Hitler själv var en djurvän av stora mått, och jag tycker det säger ganska mycket om vilka empatiska förutsättningar som krävs för att bli ett fullfjädrat veggo. Nu ska jag snaska i mig lite gåslever till mellanmål.

6 kommentarer:

Gunilla sa...

men nu går du väl för långt, lilla gumman?

Knäcke Benkross sa...

Jag tycker hitlerkortet är helt jävla suveränt. Jag använder det och rasistkortet i vilken debatt det än rör.

Knepet är att så fort som möjligt jämföra den man debatterar mot eller den han/hon argumenterar för med Hitler. Rasistkortet används på det sättet att man så snabbt man bara kan vinklar det hela att motdebattören är rasist. Då måste motdebattören gå i försvarsposition och argumentera varför denne inte gillar Hitler och inte är rasist. Klockrent.

Anonym sa...

ha ha, hur fan hamnade jag hos den här kickan med för stor trut? problem med trasiga dockor som liten pluttan? Mitt tips till dig är att du tar ett år i något fett fint Getto i exempelvis Florida, vicka med svennestjärten och låta grodorna hoppa ur truten. Sen e vi av med dig.

MVH Markus Wolf

http://snack.aftonbladet.se/publicPage.action?userId=123013

Anonym sa...

Jo förresten, jag sökte på mammaguevara och då hamnade jag på den här bloggen. vet du va: jag e socialist och det riktigt festliga är att USA väljer mig framför dig o då e jag den röda busen och du blåmesen.

fett, va?

MVH Markus

Lisen sa...

Typiskt förvirrade kommunister: önska livet ur sina meningsmotståndare.

Anonym sa...

Önska livet ur sina meningsmotståndare? Nä inte alls pluttan, dock tycker jag Ni e söta o goa.

MVH Markus